Share article

Title

Content

Back

Back

Back

Back

Back

Back

2017 Wellington Architecture Awards

133 Molesworth Street

The architects have overcome the complexities of working with an existing building that defied the needs of a new, large-scale, open-plan floor space. The previously recessive forms are now a powerful, lineal presence of folded white spandrel panels and dark glazing that evokes speed when seen from the motorway. On the reverse face the commendable re-use of the existing concrete spandrels combined with the new white panels softens the approach and creates an inviting entry sequence through the lobby to the very well handled new central core. This extremely challenging project has been very successfully realised.

 
Practice
Studio of Pacific Architecture Limited
Category
Commercial Architecture
Location
Wellington
Share.